Monday, February 28, 2011

Octopus Nordic Cake Pan

Spiedini di polpettine di maiale con rapa e semi di anice


I will not recount the vicissitudes recent very rainy weekend .... I will tell you only that, in a house almost new, it is absurd that the rain from entering into the plaster exterior fixtures and outlets from entering a room! Just one of those with the wooden floor ... and twice in twenty days! No comment!
As far as the kitchen did not go much better because I wanted to do something, failed and luckily I recovered in the big cake!
Want the recipe? Coming soon ... I have to improve the error;)) for now here's the bread!


For 8-10 skewers of 3 balls:
  • 400 g of minced pork
  • a steamed turnip
  • 1 clove garlic 1 teaspoon anise seed
  • 1 egg 1 cup bread crumbs a bit + 'bread for the meatballs
  • greek yogurt 1 tablespoon salt
  • plenty of pepper
  • orange peel

combine the ground pork, turnip cooked chopped or crushed with a fork, clove minced garlic and remaining ingredients. If you really like the taste of orange grate a bit 'in the dough, but little else will cover tutti gli altri sapori. Amalgamare bene con le mani, formare delle polpettine di circa 20 g e passarle nel pane grattugiato. Quindi disponetele in un piatto, che non si tocchino una con l'altra, coperte a riposare in frigo per un'ora o piĆ¹.
Infilare le polpettine nei bastoncini da spiedino, inserire dei pezzi di buccia d'arancia tagliata rotonda e cuocere in forno per un'oretta aggiungendo un po' di acqua calda.


Con l'occasione vi ricordo il simpatico contest di Ka' " In Punta di Spiedi " al quale va questa ricetta fuori concorso, dato che sono stata piacevolmente coinvolta nella giuria assieme friends with other bloggers.




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